Imagini VIDEO socante postate de un gimnast olandez prezent la Campionatele Europene de la Cluj


Clujul este in aceste zile gazda Campionatelor Europene de Gimnastica, insa sportivii prezenti nu sunt tocmai multumiti de ceea ce au gasit in Romania.
Un gimnast olandez, Bram Verhofstad, este socat de ceea ce a gasit in Romania: „Ne antrenam in beci", a spus acesta pe filmul prezentat de stiridinromania.net.
Olandezul a realizat un video in care s-a plans de sala de antrenament, dar si de mancare: „Este groaznica”. Colegii lui din film spun ca mancarea este si putina.
S-a filmat pe balconul hotelului unde este cazat in timp ce isi chema un coleg la masa, iar acesta a facut semn cum ca mai bine s-ar arunca de la balcon decat sa manance. Pe langa mancare, l-au nemultumit si salile de antrenament amenajate in corturi, plangandu-se si de aerul conditionat din camera unde a fost cazat.


Nu sunt singurele disfunctionalitati organizatorice. Cluj Actual a constatat ieri ca site-ul oficial al competitiei nu se actualizeaza cu informatii la timp; datele despre castigatorii de ieri au aparut publicate mult mai repede pe site-ul federatiei europene de gimnastica.

Comentarii

  1. Ce usor e sa critici! Clujul a facut ce Bucurestiul nu a fost in stare! rusine pentru denigrare,marea majoritate sunt multumiti,oricum niciodata nu vor fi multumiti toti,asa e omul alcatuit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg ce inseamna ca mancarea nu era destula sau buna?Asa poate spune oricare mofturos.Poate sunt mai bune parjoalele decat chiftelele.De gustibus non discutandum.Oricum ardelenii sunt recunoscuti mai buni organizatori dacat miticii bucuresteni.Luati pilda Antold,Festivalul filmului etc.S-a dus vremea manastirilor si au aparut locuri turistice forte in Transilvania.Ori asta nu e tot Romania ? Oare n- ar trebui sa fiti mandri si nu invidiosi.

      Ștergere
  2. E vina autoritatilor...organizatorilor mai bine spus. credeti-ma, sunt restaurante unde e bataie de joc...mananci cartofi furajeri...pt ca multi dintre patroni se zgarcesc...de acolo si salariile ce au scazut...

    Exista TripAdvisor unse se pot recomanda restaurante, nu bombe a unora ce vor sa se îmbogățească cu orice pret.

    La fel, organizatorii pot sa munceasca si ei putin pt salarul primit si sa se informeze care sunt restaurantele bune in CJ...sa includa in pliante...

    Nu comparati Clujul cu Bucales...de ce mai toti bucatarii cu renume pleaca din Cluj ? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil olandezul vroia canabis la desert si restaurantele din Romania nu-l au in meniu. Sa stea acasa sa-i faca masa de mancare daca e asa mofturos. Tocmai un olandez s-a gasit sa se planga din sute de paticipanti. Nu vi se pare interesant ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Un cretin...dar ce anume vrea?conditii de lux,ori e sportiv ori e vedeta?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu